ORDER'S PROCESSING & DELIVERY
(citește în romană mai jos)

Page under construction, coming soon
PROCESARE & LIVRARE COMENZILOR
(for English, see below)
Despre procesarea comenzilor
Te rog permite 1-3 zile între plasarea comenzi și expedierea. Deocamdată. lucrez singură și am alte activitate pe langă, care nu ma permit să fiu disponibilă non-stop. Când primesc o comandă, încerc să o onorez în cel mai scurt termen posibil, deci rar aș putea să trimit în ziua plasării comenzii. Deci cel mai devreme, pot prelucra și expedia în ziua urmatoare (pentru zilele lucrătoare).

Lucrez cu serii mici de obiecte, pentru că îmi place să diversific ce fac. În general, produsele care sunt la vânzare în shop sunt deja realizate. În caz că aș ajunge la o lispă de stock, și n-ar fi fost menționat pe site, teoritic aș mai putea realiza piese noi într-un termen variând între 3 și 10 zile.Și oricum te aș anunța. Dar de obicei, gasești o mențiune clară care indică dacă necesită

Dacă un produs nu mai este în stock, de obicei nu mai apare în shop. Cele care le produc la comandă, au o mentiune de "pre-comandă" care indică că se pot realiza dacă ai puțina rabdare. Iar termenul pot varia în funcție de produsul ales, între 2 și 15 zile (termenul fiînd menționat în descriere).

Despre livrarea comenzilor
Poți alege între livrarea produsului prin ciclocurier dacă te afli în Timișoara, sau prin curier dacă locuiești oriunde în restul țari.
(Momentan, opțiunea de "ridicare personală" nu există având de vedere situația cu Covid-ul 19; mersi de înșelegere).

Livrare pe bicicletă în Timişoara:
In mod general, orice comanda plasată se va livra cel devreme în următoarea zi lucrătoare. În caz de urgența (deci cuprins înainte de ora 14), vom comunica prin email pentru a stabili o posibilă adaptare.
În orice caz, veți primi un mail de confirmare.
Costul de livrare pe bicicletă este de 12 lei când comanda este livrată începând cu a doua zi, și de 15 lei dacă se face în urgența. Sunt acceptate plăţile ramburs.

Livrarea prin curier:
Se face doar pe teritoriul României, cu livrare în 24-72 de ore, în functie de disponibilitațiile (doar în zilele lucrătoare). Costul de livrare prin curier este de 20 lei. Sunt acceptate plăţile ramburs.
Vei primi un email de confirmare o dată și un mail cu awb-ul respectiv care îți permite să urmarești livrarea.

*********
Indiferent de modalitatea de livrare, costul livrării pe teritoriul României este gratuit pentru comenzi de peste 250 lei.

Nu se acordă gratuitate pentru livrarea în care se folosește un cod de reduceri dacă în urma aplicării reducerii suma de plată nu este cel puțin egală cu 250 lei.

Comenzile primite în weekend vor fi prelucrate și livrate începând de lunea.

In mod general, orice comanda plasată se va livra cel devreme în următoarea zi lucrătoare. În caz de urgența (deci cuprins înainte de ora 14), vom comunica prin email pentru a stabili o posibilă adaptare.

Pentru livrări în afara României, ne poți contacta la contact@amandine-emilie.com.